Παραϊατρικός Εξοπλισμός στην Κέρκυρα

Ενοικίαση βοηθημάτων κινητικότητας, πιο εύκολα από ποτέ, μέσω της ιστοσελίδας μας

Παράδοση στο/Παραλαβή από
Παραλαβή από
Επιλέξτε περιοχή παραλαβής
Παράδοση
Επιλέξτε περιοχή παραλαβής

Αναπηρικά Σκούτερ στην Κέρκυρα


Γιατί να μας επιλέξετε

Τα σκούτερ και άλλα βοηθήματα κινητικότητας μπορούν να κάνουν μια τεράστια διαφορά στη ζωή ανθρώπων που δυσκολεύονται να κινηθούν. Για όσους χρειάζονται βοήθεια στη μετακίνηση προσωρινά, η ενοικίαση ενός σκούτερ ή άλλου βοηθήματος μπορεί να αποτελέσει μια οικονομική και βολική λύση.

Τα αναπηρικά σκούτερ λειτουργούν με μπαταρία και προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να κινούνται εύκολα και ανεξάρτητα. Έρχονται σε διάφορα μεγέθη, στυλ και χαρακτηριστικά, καθιστώντας τα κατάλληλα για διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Οι υπηρεσίες ενοικίασης βοηθημάτων κινητικότητας μπορούν να παρέχουν στους χρήστες μια σειρά επιλογών για να διαλέξουν, και συχνά περιλαμβάνουν υπηρεσίες παράδοσης και παραλαβής για μεγαλύτερη άνεση. Με την ενοικίαση βοηθημάτων κινητικότητας, οι χρήστες μπορούν να έχουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία να κινούνται εύκολα στις καθημερινές τους μετακινήσεις, για όσο χρόνο χρειαστεί.

Μεγάλο εύρος βοηθημάτων

Προϊόντα υψηλής ποιότητας

Προσιτές τιμές

Υπηρεσίες παράδοσης - παραλαβής

Ευέλικτες περίοδοι ενοικίασης

Άψογη εξυπηρέτηση πελατών

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα των βοηθημάτων κινητικότητας τα τελευταία 10 χρόνια. Δημιουργήσαμε μια ηλεκτρονική υπηρεσία ενοικίασης βοηθημάτων κινητικότητας βάσει της πολυετούς εμπειρίας και της εμπειρίας που αποκτήσαμε από την αναγνώριση και την ανάλυση των καθημερινών αναγκών ενός ασθενούς ή ενός ατόμου με αναπηρία κατά τη διάρκεια των ετών.

wheelchair about us image

Προσβάσιμες Παραλίες

Ανακαλύψτε όμορφες παραλίες και απολαύστε τη φυσική ομορφιά της Κέρκυρας. Εξερευνήστε τις αμέτρητες προσιτές παραλίες με αναπηρικό αμαξίδιο γύρω από την Κέρκυρα.


gogo-mobility-hire-corfu-faq

Συχνές Ερωτήσεις

Η λίστα με τις Συχνες Ερωτήσεις, θα σας βοηθήσει να λύσετε τις απορίες σας και να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αν παρ’ όλα αυτά δεν καταφέρετε να βρείτε την απάντηση που ψάχνετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε!